Fotografisanje i snimanje iz vazduha

Ukoliko se bavite turizmom ili prodajom nekretnina, već vam je poznata činjenica da dvije istovjetne ponude mogu postići potpuno različite rezultate na tržištu, a da je tajna uspjeha - kvalitetna propaganda. A jedna od osnovnih stavki kvalitetne propagande postali su video i foto zapisi turističke ponude - iz vazduha.

Dakle, kvalitetno snimljeni hoteli i drugi turistički objekti, plaže, restorani ... ali i znamenitosti iz vašeg okruženja - garantovano će vam privući preko potrebnu klijentelu.

Fotografisanje iz vazduha dronom predstalja savremen način da prikažete predeo ili objekat onda kada to nije moguće uraditi sa zemlje ili onda kada želite da fotografije budu skroz drugačije od drugih, savremene, nesvakidašnje, iz druge perspektive.

Dolaskom dronova, svet fotografije značajno se promenio. Letelicama na daljinsko upravljanje sada možemo izvršiti slikanje iz vazduha sa foto aparatima visoke rezolucije, a uz znatno niže troškove nego pre. Fotografisanje iz vazduha najčešće se primenjuje za: fotografisanje kompanijskih prostora, objekata, zgrada u izgradnji i nakon izgradnje, kuća, zemljišta, predela ili za individualne potrebe – fotografisanje veselja iz vazduha (svadbe, rođendani, parcele, voćnjaci, salaši, vinogradi, etno turizam…)

Takođe, slike iz vazduha nezaobilazan su detalj koji će ulepšati brošuru, web sajt ili prezentaciju, a svakako će učiniti da ostanu upečatljive osobi koja ih pogleda. Možda će baš one biti nešto po čemu će vas drugi zapamtiti.

 

photosergejzabijako
photosergejzabijako
dron
photosergejzabijako
dron
dron
photosergejzabijako
photosergejzabijako
dron
dron
dron
dron
dron
dron
photosergejzabijako
dron
dron
dron
dron
dron
dron
dron
dron
dron
dron
photosergejzabijako
dron
DJI
dron
dron
dron
photosergejzabijako
dron
dron
dron
dron

Nova kategorija naših klijenata su kompanije koje se bave gradnjom, uređenjem prostora, infrastrukturnim objektima. Shvativši značaj redovnog i kvalitetnog praćenja i dokumentovanja izvršenih radova, uvrstili su snimanje iz vazduha u svoje redovne aktivnosti.

Samo za one koji žele nešto novo i neobično: snimanje i fotografisanje događaja iz vazduha! Zamislite izlazak mladenaca iz crkve snimljen iz nove perspektive! Sve vrste promocija, sportskih i kulturnih dešavanja biće mnogo efektnije zabilježene ukoliko su upotpunjeni aero snimcima.

 

Ne zaboravimo i producentske kuće kojima u snimanju dokumentarnog, informativnog, zabavnog ili propagandnog sadržaja veliku kreativnu slobodu omogućava upravo prelazak iz dvodimenzionalnog u trodimenzionalni prostor!

 

Ovo je playlist mog kanala na YouTubu sa videosnimkama iz vazduha: Fligts in Montenegro

 

Kontakt

Poslati email


info@photosergey.me