Fotografisanje vjenčanja, Weddings in Montenegro, Фотографии свадьбы в Черногории, Love Story

Fotografisanje budućih bračnih parova

Fotografisanje budućih bračnih parova ili u prevodu Pre wedding photoshoot  je u inostranstvu veoma popularno. Sa pojavom interneta i mognosti da vidimo šta se radi i van naše zemlje, mnogi budući mladenci se odlučuju na ovakav vid fotografisanja.

lovestory 001
lovestory 002
0089
lovestory 004
lovestory 006
0058
lovestory 005
lovestory 008
0012
lovestory 007
0029
0038
lovestory 003
0078

Ja i moja ekipa nudimo usluge fotografisanja budućih bračnih parova po veoma pristupačnim cenama. Imamo poseban pristup pre ovog tipa fotografisanja, prvo popričamo sa budućim bračnim parom oko teme ili tema fotografisanja, kako bi naši fotografi mogli da se pripreme za određenu temu, vreme i novac. Podstičemo budući bračni par da nam kažu šta im se sviđa, šta bi voleli, pre, za vreme fotografisanja ili u procesu editovanja fotografija. Tu smo da vaše fotografije pre venčanja budu kakve Vi želite. U toku pripreme prilažemo fotografije razmoj bračnih parova venčanja koja su slična Vašim zahvetima, ali se trudimo da unesemo kreativnost u svako fotografisanje, pa da sve fotografije budu unikatne.

Postoji razlika između fotografisanja budućih bračnih parova  i fotografisanja mladog bračnog para. Kod prvog načina fotografisanja ne bi trebalo da ima fotografija u venčanici, sa prstenom i slično, dok je kod drugog načina to glavna tema. No, mi znamo da nekad bračni par nema vremena, priprema oko same svadbe ili neke druge obaveze, pa slikanje budućeg bračnog para, taj koncept, možemo da uradimo i nakon svadbe.

 

Cenovnik fotografisanja mladenaca pre venčanja smo sastavili u nekoliko paketa, kako bi budući bračni drugovi znali koji paket najviše njima odgovara.

Kontakt

Poslati email


info@photosergey.me
Copyright © Fotograf Sergey Zabiyako, 2012-2020. Crna Gora. Real Estate, Events & Wedding Photographer in Montenegro.
+382 68 12 93 92 Mobile, Viber, WhatsApp, Telegram (srpski, русский, english)